BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda moraller bozuk

Galatasaray'da Fenerbahçe mesaisi başladı. Futbolcuların morallerinin hayli bozuk olduğu gözlendi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile dün oynanan maçta berabere kalarak şampiyonluk şansını yitiren, Şampiyonlar Ligi'ne kalma yolunda da avantaj elde etme şansını tepen Galatasaray, hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sivas'tan bugün uçakla dönen sarı-kırmızılılar, Atatürk Havalimanı'ndan doğrudan Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek idmana çıktılar. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yapılan ve 1 saati aşkın süren idmanda, dünkü maçta 90 dakika oynayan futbolcular koşu yapmakla yetinirken, diğerleri kondisyon ve top kapma çalışması yaptılar.

Antrenmana dünkü maçta 90 dakika oynayan futbolculardan Mondragon, Cihan, Necati ve Orhan Ak katılmazken, sakatlıkları bulunan Arda, Aydın ve Okan da idmanda yer almadı. Futbolcuların antrenmanda morallerinin bir hayli bozuk olduğu dikkat çekti.

Antrenör Erdal Keser'in, dünkü maçta gol kaçıran oyuncular Ilic ve Ümit Karan ile idmanda ayrı ayrı konuşması dikkat çekti. Keser, bir ara basın mensuplarının yanına gelerek, ''İnşallah son hediyemizi de dün verdik'' derken, Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine de ''Artık hediye yok'' ifadesini kullandı.