BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Cimbomda imzalar atıldı

Galatasaray Okan Buruk ve Tolga Seyhan ile Hollanda'da sözleşme imzaladı

Abone ol

Galatasaray, anlaşma sağladığı Okan Buruk ve Tolga Seyhan ile kamp yaptıkları Hollanda'da sözleşme imzaladı.
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptıkları Oisterwijk'e gelen Okan Buruk ve Tolga Seyhan, kendilerini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmelere imza attı.

Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan Okan Buruk ile boş mukaveleye imza atarken, Ukraya'nın Shakhtar Donetsk takımından transfer edilen milli futbolcu Tolga Seyhan ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalandı. İmza töreninde bir açıklama yapan Adnan Sezgin, iki oyuncuyla uzun zamandır görüşmelerin sürdüğünü ve sonunda anlaşma imzaladıklarını söyleyerek, "Bu transferlerin Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum. Okan ve Tolga'nın takıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

İmza töreninde açıklama yapan futbolculardan Okan Buruk, Galatasaray'a dönmekten dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtirken, geçen günlerde bir grup taraftarın protestosu hakkındaki soruya, "Ufak bir grubun protestosuydu. Bir sonraki antrenmanda da destek verdiklerini gördüm. Bu konu aslında medyada konuşulduğu sürece varmış olarak kabul görüyor" yanıtını verdi.

Okan, "Galatasaray'a dönmek hayalimdi. Bugün kampta eski takım arkadaşlarımı görünce heyecanlandım. Galatasaray'ın başarısı için geçmişte olduğu gibi gelecekte de çok çalışıp kulübüme faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.

Sarı-kırmızılılar'ın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından transfer ettiği Tolga Seyhan ise, Galatasaray'ın 20 gün önce kendisine teklif getirdiğini ve yaptığı görüşme sonrasında kendisinin verdiği sözü tuttuğunu kaydederek, "Eski takımımda 17 yabancı oyuncu ve 6 stoper bulunduğu için her hafta kadroda yer bulamıyordum. Galatasaray'da da Song, Tomas, Emre ve Yalçın gibi kaliteli oyuncular var. Çok çalışıp, formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. Yine de takdir teknik direktörün" şeklinde konuştu.