BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Cimbomda Ardanın durumu

Galatasaray, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 12 Kasım Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular tek pas çalışmasının ardından, tam sahada çift kale taktik maçı oynadılar.

İdman maçında as takımda Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Okan, İnamoto, Ilic, Ayhan, Hasan Kabze ve Ümit yer alırken, yedek takımda ise Aykut, Sabri, Tolga, Emre, Ergün (Ferhat), Hasan Şaş, Mehmet Topal (Mehmet Güven), Oğuz, Carrusca, Hakan ve Özgürcan oynadı. Karşılaşmada yedek takım Carrusca'nın golüyle öne geçerken, daha sonra aslar Ayhan ve Ümit ile 2-1 üstünlük kurdu. Yedek takım, Hakan'ın golüyle oldukça çekişmeli geçen maçın skorunu 2-2 olarak ilan etti.

Antrenman maçında yardımcı hakemlik yapan Erdal Keser, Ayhan'ın bir golünü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymazken, Erdal Keser'in verdiği bir taç kararı da itirazlara neden oldu. Ümit, bu karara karşı çıkarak Erdal Keser'e ''Doğru söylemiyorsun'' derken, bu arada tartışmaya katılan Hasan, ''Bu ülkede doğru söyleyen mi kaldı?'' diye espri yaptı. Bu arada, oldukça çekişmeli geçen maçta futbolcular zaman zaman yapılan pozisyon hatalarında birbirleriyle tartıştılar. Galatasaray, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öte yandan, teknik direktör Erik Gerets, uzun süre sonra bir çift kale taktik maçını basına açarak, medya mensuplarının izlemesine olanak verdi.

ARDA, TESTE TABİ TUTULACAK
Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Arda'nın, Sakaryaspor karşısında oynayıp oynamayacağının yapılacak testten sonra belli olacağı açıklandı. Antrenör Erdal Keser, Arda'nın ağrılarının sürdüğünü dile getirerek, bu oyuncunun durumunun yapılacak kontrol ve testlerden sonra kesinlik kazanacağını söyledi. Bu arada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin uzun süredir güvenliğine bakan şirket ve tüm güvenlikçiler değiştirildi.