BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  SPOR

Cimbom Seri Ada kaçıncı olur?

Galatasaray İtalya liginde oynasaydı kaçıncı olurdu? İtalyan kaleci Santics bu soruyu cevapladı.

Abone ol

Galatasaray'ın İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis, Galatasaray'ın İtalya Ligi Serie A'da oynuyor olması halinde ilk 5 takım içinde kendisine yer bulabileceğini de ileri sürdü.

De Sanctis, Galatasaray Dergisi'nin şubat ayı sayısında yer alan açıklamalarında, sarı-kırmızılı takımın kalesinde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Galatasaray'da oynamanın çok güzel olduğunu ifade eden İtalyan file bekçisi, “Aslında şampiyonluk için oynayan bir takımda birinci kaleci olarak oynadığım ilk sene. Juventus'ta birinci kaleci olarak oynamadım. Udinese ise şampiyonluğa oynayan bir takım değildi. Şimdi bunu ilk kez Galatasaray'da yaşıyorum. Küçük takımda 20 tane top kurtaracağınıza, büyük takımda 3 tane kurtarmak daha iyi” dedi.

“BORDEAUX ZOR RAKİP”

Morgan De Sanctis, Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Fransız temsilcisi Bordeaux'un çok güçlü bir ekip olduğunu belirtti.

Galatasaray olarak Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olduklarını ve Fenerbahçe Stadı'nda UEFA Kupası Finali oynama düşüncesinin çok güzel olduğunu anlatan İtalyan kaleci, “Ama bu sadece düşünceyle olmuyor. İlk önce Bordeaux'yu elemeliyiz. Rakibimiz çok iyi bir takım ve bizim için zor bir kura. Hiç kolay olmayacak. Konsantre olup, elimizden gelen her şeyi sahaya koyarak oynamalıyız” ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY, SERIE A'DA İLK 5 TAKIM ARASINA GİRERDİ"

De Sanctis, Galatasaray'ın İtalya Ligi Serie A'da oynuyor olması halinde ilk 5 takım içinde kendisine yer bulabileceğini de ileri sürdü.