BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.412,68
HABER /  SPOR

Cimbom Elmasın peşinde

Galatasaray, Çaykur Rizespor'un sol kanat oyuncusu Ferdi Elmas'a talip oldu. Ancak Rize'nin şartları var.

Abone ol Rizespor'un Ferdi'ye karşılık istediği üç oyuncuda anlaşılırsa, transfer gerçekleşecek.

Çaykur Rizespor kulübü başkanı Abdülkadir Çakır, Galatasaray'ın Ferdi Elmas'a talip olduğunu, kendilerinin bu futbolcunun borservisine karşılıklı olarak üç genç oyuncu istediklerini söyledi.

Çakır, Ferdi Elmas karşılığında istedikleri oyunculardan bir tanesinin Uğur Akdemir olduğunu belirterek, "Uğur kadromuzda görmek istediğimiz bir futbolcu. Diğer iki isim henüz netleşmiş değil. Gerekli görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Ferdi'nin bonservisine karşılık para alınmayacağını ifade eden Çakır, "Galatasaray da bizden üç futbolcuya karşılık bonservis bedeli almayacak. Takas yöntemi ile bu transferler gerçekleşmiş olacak" diye konuştu.

Hollanda'nın Ajax takımında yetişen Ferdi'nin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu kaydeden Çakır şöyle devam etti:

"Çok iyi bir sol ayağa sahip. Maalesef sezon başında oynadığı dönemde Saffet Susic'in isteği nedeni ile onu Ankaraspor'a kiralamak zorunda kaldık. Milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu. Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum."

2005 yılından bu yana Çaykur Rizespor'da forma giyen 23 yaşındaki Ferdi Elmas orta sahanın solunda görev yapıyor. Süratiyle dikkat çeken genç futbolcu 55 Turkcell Süper Lig maçında beş gol kaydetti.