BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Çilingiroğlu'ndan ilginç açıklamalar

Hülya Avşar ile olan sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kaya Çilingiroğlu'nun yakın çevresine anlattıkları hayli ilginç:'Ünlü bir kadınla evli olmak hiç kolay değildi doğrus

Abone ol

Hülya Avşar ile olan sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kaya Çilingiroğlu'nun yakın çevresine anlattıkları hayli ilginç: . Hülya, yoğun programı yüzünden bana yetemiyordu. Birlikte hiç vakit geçiremiyorduk. Artık ortak hiçbir zevkimiz de kalmamıştı."

13 yıllık beraberlik, 8 yıllık evlilik tek celsede son buldu geçen hafta...

İddiaya göre çiftin asıl boşanma nedeni Feraye Tanyolaç kaçamağı değil, Avşar'ın ünlü bir kadın olması ve yoğunluğu nedeniyle eşine zaman ayıramamasıydı.

Artık Tanyolaç'la görüntülenmekten de çekinmeyen Çilingiroğlu'nun boşanmasıyla ilgili yakın çevresine anlattıkları hayli ilginç: "Bizim evliliğimiz aldatma yüzünden bitmedi. Hülya yoğun bir kadın. Sürekli bir yerlere yetişmesi lazım. Şovu, dergisi, kaseti, çekimleri derken bana zaman ayıramıyordu. Akşamları dışarda eğlenmek istiyorum, Hülya yorgun olduğu için evde oturmak istiyor. Uyku saatini kaçırmak istemiyor. Çalışma saatlerinin dışında da Zehra ile olmak istiyor. Ortak zevkimiz kalmadı."

Kaynak: www.vatanim.com.tr