BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.391,63
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Çılgın Kamp vizyona giriyor 23 Ocak fragman yayınlandı

Bu hafta Çılgın Kamp vizyona giriyor. Filmin başrolünde Burak Temiz, Eda Gülten yer alıyor. Filmin fragmanı yayınlandı.

Abone ol

23 Ocak 2015 haftası vizyon filmleri arasında yönetmen koltuğunda Aram Gülyüz ve Emir Khalilzadeh'in oturduğu Çılgın Kamp film yer alıyor.Çocuk filmi olan Çılgın Kamp'ın başrolünde Burak Temiz, Eda Gülten yer alırken filmin fragmanı da yayınlandı.

ÇILGIN KAMP FİLMİNİN KONUSU

Aynı mahallede yaşayan fakat arları pek de iyi olmayan iki arkadaş grubu, soluğu çılgın maceraların geçtiği bir yaz kampında almaya karar verir. Diğer yandan tek amacı büyük hazineyi ele geçirmek olan Azmanlar çetesi de hapisten kaçıp kampı ele geçirmeye çalışırlar.

Bu talihsiz rastlantı çocukları ve Azmanlar çetesini karşı karşıya getirince de iş başa düşer. Barış ve Savaş aralarında anlaşmaya varırlar ve Azmanlar çetesine karşı işbirliğine giderler. Küçük kafadarlar şimdi kampı onların elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girmeye hazırlanacaklardır.

Macera ve komedi türündeki çocuk seyirci kitlesine yönelik filmin yönetmenliğini Aram Gülyüz ve Emir Khalilzadeh beraber üstlenirken, senaryo ise Seçil Kahveci ve Serhat Kahveci'ye ait. Filmin yapımcılığını ise Kadraj Stüdyoları ve Hasan Köroğlu üstleniyor.

ekran-resmi-2015-01-21-16.18.54.png

ÇILGIN KAMP FİLMİNİN FRAGMANI