BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanları

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çilek Kokusu dizisinde bu hafta yine heyecan fırtınası esecek.

Abone ol
Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi Çilek Kokusu'nda Aslı ve Burak bir kez daha bir araya gelir. Bu arada Burak'ı ne olursa olsun geri kazanmak isteyen Çağla ise yeni planlar peşindedir.

Star TV'nin reyting canavarı Çilek Kokusu, yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çilek Kokusu'nun yeni bölümünde yine heyecan doruğa çıktı. Çilek Kokusu'nda bu hafta izleyiciyi yine büyük sürprizler bekliyor.

cilek-kokusu-yeni-bolum.jpeg

ASLI ZENGİN YAPITI 

Çilek Kokusu'nun senaristliğini Aslı Zengin yapıyor. Yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakmanın yaptığı dizi 23 Eylül Çarşamba günü saat 20:00'da ekrana gelecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
 
Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde birbirlerinin kalbini kıran Aslı ve Burak, Çilek Kokusu 13. bölümünde yeniden bir araya geldi. Burak, Aslı'nın Çağla'ya inanarak hareket etmesine çok kırıldı ve sinirlendi. Burak'ın bu öfkesi Selda'nın gözünden kaçmadı. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmeliydi, bu yüzden araştırmaya başladı. Burak'ı ne olursa olsun geri kazanmak isteyen Çağla ise yeni planlar peşindeydi. Bu yolda Volkan'a ortaklık teklif edecekti. Planları işlerse, Volkan Aslı'yı kendi ise Burak'ı kazanacaktı. Diğer yandan aşkları her geçen gün büyüyen Burak ve Aslı birbirlerinde uzak kalmaya çok fazla dayanamadılar ve barıştılar. Burak, Aslı'ya sürpriz bir akşam planladı ama bu sürpriz onlara pahalıya patladı.