BIST 10.085
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.411,00
HABER /  GÜNCEL

Çıkın 17'de 16 neymiş gösterin herkese

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Orduspor macı öncesi futbolcularını işte bu sözlerle motive ettiği ortaya çıktı.

Abone ol

"Bize 'şikeci' çamuru atıp 'Haram yediniz' diyenlere verecek bir dersimiz var. Çıkın, nasıl şampiyon olduk bir kez daha gösterin. Susturun herkesi!"

İşte bu açıklama Kocaman'a ait. Fenerbahçe'nin Orduspor'u 1-0 mağlup ettiği ligin ilk karşılaşması öncesi teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolcularına yönelik "damardan" bir konuşma yaptığı ortaya çıktı. Kocaman'ın, çarpıcı konuşması Miliyet gazetesinde yer aldı. İşte o konuşma:

"Şu andan itibaren hepimizi daha büyük sorumluluklar bekliyor. Konuşma sırası şimdi bizde. İftira atanlara, 'Şampiyonluğunuz lekeli' diyenlere karşı söyleyecek çok sözümüz var. Bizler ne haram yedik ne de başkasına ait olanı çalıp çırptık. Bunu futbolumuzla bir kez daha göstermeliyiz" diyerek oyuncularına yepyeni bir dönemin başladığını deklare etti.

Boynumuzun borcudur Kendilerine şampiyonluğu getiren her puanda alın terlerinin bulunduğunu bu sene verecekleri mücadele ile bir kez daha göstermek zorunda olduklarını öğrencilerine aktaran sarı-lacivertli teknik adam, "Bugün bunun startını veriyoruz. Parolamız; her maçı kazanmak! En azından bu inancı ortaya koymak. 17'de 16 neymiş, bunu çıkın gösterin. Bizi aşağı çekmek isteyenleri, şampiyonluğumuzu elimizden almaya çalışanları susturun! Bu boynumuzun borcudur. Bu camiamıza karşı borcumuzdur."