BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,51
HABER /  DÜNYA

Çığlık sesleri uçağa zorunlu iniş yaptırdı

Alaska Hava Yolları' na ait yolcu uçağının kargo bölümünden gelen çığlık ve yumruk sesleri üzerine uçak Washington' a acil iniş yaptı

Abone ol

Alaska Havayolları'na ait bir yolcu uçağının kargo bölümünden çığlıklar gelmesi nedeniyle uçak Washington'a zorunlu iniş yaptı.

Alaska Havayolları'na ait Seattle-Los Angeles seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra kargo bölümünden çığlıklar gelmesi üzerine Washington'da bulunan Seattle-Tacoma Uluslararası Havalimanı'na geri döndü. Alaska Havayolları yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, kaptan pilotun uçağın alt kısmında çığlık ve yumruk sesleri duyması üzerine uçağın rotasını Washington'un Seattle kentinde bulunan Seattle-Tacoma Uluslararası Havalimanı'na çevirdiği ifade edildi.

Açıklamada, uçağın iniş yapmasının ardından uçağın kargo bölümünde yapılan arama kapsamında bulunan havayolu çalışanının çıkarıldığı belirtilerek,"Görevlinin sağlık durumu iyi görünüyor. Ancak yine de tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Biz de bu konuyu araştırıyoruz" dedi.