BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.438,95
HABER /  DÜNYA

'Eşimin 'göğüs uçları'nı bilseydim...'

40 yıllık evli çiftin sonunu 'göğüs uçları' getirdi. Kadının göğüs uçlarını evlendikten 2 yıl sonra gördüğünü söyleyen adam 'Böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim' dedi.

Abone ol

Görğüs ucu, Avustralya'da yaşayan ve 1972'de evlenen bir çiftin neredeyse evliliğinin sonunu getirecekti. İsmi açıklanmayan adam, eşinin meme uçlarını 1974 yılına kadar görmediğini belirterek 'Böyle olduğunu bilsem evlenmezdim' dedi.

"MEME UÇLARININ BÖYLE OLDUĞUNU BİLSEYDİM EVLENMEZDİM"

Ardından eşi hamile kalınca evlilikleri devam etti. Adamın iddiasına göre 3 çocukları oldu ve bunun üzerine yaklaşık 40 yıl evli kaldılar. Daily Mail'de yer alan habere göre, Davayı açan koca ise evlilikleriyle ilgili şunları söyledi, "Eğer bana meme uçlarında bir deforme olduğunu söyleseydi onunla asla evlenmezdim. Bunu evlendikten 2 yıl sonra gördüm. Hep bir bahane buldu ve bana tam olarak yaklaşmadı.

"ARTIK KARI KOCA DEĞİLDİK"

Çocuğumuz olduktan sonra da boşanamadım. Çocuklarıma karşı sorumluluğum vardı. Eşimle iki yakın arkadaşın yaptığı her şeyi yaptık. Film izledik, kağıt oyunları oynadık, tatile çıktık. Ama artık karı koca değildik."

Hakim ise kadının sorununun boşanmak için yeterli bir neden olmadığını belirterek çifti boşamayı reddetti.