BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,29
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin web sitesini korsanlar bastı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin resmi web sitesi siber saldırıya uğradı!

Abone ol

CHP'yi korsanlar bastı, resmi web sitesi hacklendi. Bilgisayar korsanları siteye, "kendi derdinize düştünüz, halkı unuttunuz" notu bıraktı.

CHP'nin web sitesine yapılan ve gündemi bir anda değiştirecek nitelikteki saldırının zamanlaması ise bir hayli dikkat çekici. CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Deniz Feneri soruşturmasındaki köstebeği açıklayacaktı.

CHP'nin internetteki resmi web sitesi, dün akşam saatlerinde siber saldırıya uğradı. Siteye saldıranlar, CHP'nin Atatürk çizgisinden sapması nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirterek, siteye "Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizgisinden saptınız., kendi derdinize düştünüz halkı unuttunuz.Ama bizler yaptıklarınızı unutmayacağız." notunu ekledi.

MERAK EDİLEN SORU YANIT BULACAK

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Deniz Feneri soruşturmasında ortaya çıkan köstebeği açıklayacak. CHP'nin, Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında TBMM'de yapılacak grup toplantısının ilk bölümü saat 12.00'de başlayacak ve basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Daha sonra saat 13.30'da Grup toplantısı basın mensuplarına açık olarak devam edecek ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bu bölümde haftalık sunumunu yapacak. Kılıçdaroğlu, önceki hafta yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'a Deniz Feneri soruşturmasında arama yapılacağını haber verenin kim olduğunu sormuş, "Senin en yakın arkadaşlarından biri mi?" demişti.