BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,58
ALTIN 2.384,18
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin rol modeli AK Parti oldu

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı gibi milletvekilleri için kamp düzenleyen CHP bu kez de sanatçılar, iş adamları ve gazetecilerle buluşacak.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde yeni bir döneme giren CHP'nin rol modeli AK Parti oldu. AK Parti'nin her yıl milletvekilleri için düzenlediği kamp gibi Abant'ta ilk kez kamp yapan CHP bu kez de açılım sürecinde hükümetin yürüttüğü çalışmaları örnek aldı.

Kılıçdaroğlu önce gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile buluşacak. Ardından da sanat, iş dünyasının öne çıkan isimleriyle bir araya gelecek.

Vatan gazetesinin haberine göre gazetecilerin genel yayın yönetmenleri ile buluşma Perşembe günü gerçekleşecek. Hafta sonu da sanatçılar, edebiyatçılar, iş adamları ve spor dünyasından isimlerle bir araya gelecek. Kendisini toplumun öne çıkan isimlerine anlatmak için bu toplantıları düzenleyecek olan CHP toplantıya katılanların beklentilerini de dinleyecek.

Davetliler arasında, anayasa değişikliği referandumuna “evet” diyeceğini Sezen Aksu'nun da olduğu ancak rahatsızlığı nedeniyle katılamayacağı öğrenilirken Zülfü Livaneli, Orhan Pamuk, Yaşar Kemal, Adalet Ağaoğlu, Elif Şafak, Fazıl Say, Onur Akın, Sebahat Akkiraz, Funda Arar, Sertap Ererer, Nejat Yavaşoğulları, Orhan Gencebay, Edip Akbayram, Kıraç, Levent Kırca, Rutkay Aziz, Haluk Bilginer, Metin Üstündağ, Bahar Korcan gibi isimlerin katılması bekleniyor.

Pazar günü yapılacak buluşmaya ise iş ve spor dünyasından isimler davet edilecek. İş adamları Ferit Şahenk, Ali Koç, Cem Kozlu, Ali Sabancı, Jah Nahum gibi isimlerin katılımın kesinleştiği ifade edildi.