BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP'nin İzmir adayı belli oldu kim bu kadın aday?

CHP kulislerine bomba gibi bir haber düştü. Partinin İzmir'den kimi aday göstereceği tartışıladursun, Kemal Kılıçdaroğlu bir kadın aday üzerinde karar kıldı. Anadolu'daki büyük bir şehirde ise başkan adayı da tüm listesi kadınlardan oluşacak.

Abone ol

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Mart 2019'daki seçimlerde aday olmasını açıklamasıyla birlikte CHP'nin İzmir adayının kim olacağı tartışılmaya başlanmıştı. Tuncay Özkan başta olmak üzere bir çok isim İzmir için aday. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu, adayını buldu. O aday bir kadın... Aynı CHP, Anadolu'daki bir büyük kentte de kadın aday gösterecek ama bir farkla...

İZMİR'E KADIN ADAY... Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, CHP yönetiminin İzmir'de kadın aday göstermeye hazırlandığını yazdı. "CHP İzmir büyükşehirde kadın aday göstermeye hazırlanıyor" diyen Işık, CHP'nin Anadolu'daki büyük bir ilde de yine kadın aday göstereceğini dile getirdi. 

BAŞKAN DA MECLİS ÜYELERİ DE KADIN... "CHP Anadolu'da çok önemli bir ilde de hem belediye başkanını hem de belediye meclis üyeliklerinin tamamı, kadınlardan oluşan bir aday listesiyle seçime girmeyi düşünüyor" diyen Candaş Tolga Işık, "Kaynak çok sağlam. 'Genel başkan çok sıcak, Parti Meclisi de onaylarsa bu iş olur' dedi." ifadelerini kullandı.