BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin İstanbul'daki kirli HDP ittifakı deşifre oldu

CHP'nin İstanbul'da HDP ile yaptığı kirli ittifakı Şişli'de deşifre oldu. Şişli'de bir düğün salonunda düzenlenen parti toplantısında HDP temsilcisi sözde "Kürdistan"' olarak nitelendirdikleri şehirleri tekrar alacaklarını söylerken Şişli'deki adaylarının CHP'nin adayı Muammer Keskin'i destekleyeceklerini söyledi.

Abone ol

CHP'nin İstanbul'da HDP ile yaptığı kirli ittifakı Şişli'de deşifre oldu. Şişli'de bir düğün salonunda düzenlenen parti toplantısında HDP temsilcisi Kürdistan'daki şehirleri tekrar alacaklarını söylerken Şişli'deki adaylarının CHP'nin adayı Muammer Keskin'i destekleyeceklerini söyledi.

HDP'nin İstanbul temsilcisinin dün akşam Şişli'deki bir parti toplantısında yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. Derviş Eroğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda kürsüye gelen HDP temsilcisi, CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin için oy istedi.

KÜSTAH SÖZLER: KÜRDİSTAN

HDP temsilcisinin insanı çileden çıkaran sözleri ise Doğu ve Güneydoğu'da teröre bulaşmış belediyelere atanan kayyumlar için oldu. Bölge için sözde "Kürdistan" nitelemesinde bulunan temsilci, 31 Mart'ta bu belediyelere tekrar kazanacaklarını iddia etti. Sözcü, bu sözlerinin ardından da İstanbul'da AK Parti'ye ders vermek için HDP olarak CHP'nin Şişli adayına destek olacaklarını itiraf etti.