BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

CHPlileri deli edecek teşhis

AK Partili vekil Hüseyin Tanrıverdi'den öyle bir söz geldi ki... Canlı yayında Erkan Tan'a konuk olan vekil bu sözü ile kızdıracak.

Abone ol

TV8’de yayınlanan “Erkan Tan ile Başkent’ten” programına konuk olan AKP Manisa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP'liler için "deli" imasında bulundu. 

Tanrıverdi
“CHP'nin psikiyatristlere ihtiyaç olduğu çok açık” dedi, Erkan Tan açıkça sordu; "Ne demek istiyorsunuz? CHP'liler deli mi?"

TV8’de yayınlanan “Erkan Tan ile Başkent’ten” programına konuk olan AKP Manisa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP’nin askere sivil yargı yolunu açan düzenleme için Anayasa Mahkemesi’ne gitmesini psikiyatrik bir vaka olarak değerlendirdi. Tanrıverdi, “ Ne hukuk mantığıyla yorumlayabilirsiniz, ne sosyal bir mantıkla yorumlayabilirsiniz, ne demokratik bir anlayışla yorumlayabilirsiniz; ancak psikiyatristlere ihtiyaç olduğu çok açık” dedi.

CHP'LİLER DELİ Mİ?

Program sunucusu Erkan Tan’ın “Ne demek istiyorsunuz? CHP’lilere Deli mi diyorsunuz” soruları üzerine, CHP’nin “12 Eylül’le hesaplaşmalıyız” tutumunu hatırlatan Tanrıverdi, “ Anayasayı değiştirelim, 15. maddeyi değiştirelim deyip, 15 gün sonra zihnini değiştiren, fikrini değiştirenler için doğrusu psikiyatristlere ihtiyaç var” diye konuştu ve ekledi “Hayır ben deli demedim ama psikiyatristler bunu tahlil etmeliler. Ayrıca sosyal yöndende, demokrasi laboratuvarına yatırmalıyız. Halk laboratuvarına yatırmalıyız. Cumhuriyet laboratuvarına yatırmalıyız. Türkiye’nin gelişmişliği laboratuvarına yatırmalıyız. Bunu tahlil etmeliyiz.”