BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'liler dükkan basıp çalışanları yaraladı

Sarıyer'de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen mitinge giden CHP'li bir grup ile cadde üzerindeki dükkanı bastı.

Abone ol

Sarıyer'de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen mitinge giden CHP'li bir grup ile cadde üzerindeki dükkan çalışanları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine dükkana giren grup, çalışanları darp ederek yaraladı. Olayda 3 kişi yaralandı.

Olay 19.00 sıralarında Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği mitinge giden grup, cadde üzerindeki bir fotoğraf stüdyosu çalışanlarına sözlü tacizde bulundu. Çalışanların karşılık vermesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine CHP'li grup, dükkanın içine girerek çalışanları darp etti. Olayda Hasan Süzen isimli bir çalışanın kolu kesildi. 2 kişi ise aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Grup ise miting alanına doğru yürüyüşe devam etti. Olay nedeniyle dükkan da maddi hasar meydana geldi.
Olay sırasında dükkanda bulunan Seyfi Gencer isimli çalışan, "CHP'li grup geçerken sözlü tacizde bulunmaya başladılar. Doğal olarak bizim arkadaşımızda neden küfür ediyorsunuz, neden bu şekilde davranıyorsunuz diye ithamda bulunuyor onlara. Bayraklarla üzerlerine saldırıp vurmaya başlıyorlar. Bütün grup dükkanın içine girip, her tarafı talan ediyorlar. Bir tane arkadaşımızın kolu kesildi. Diğer arkadaşımızda kafası gözü dağılmış şekilde hastaneden karakola götürüldü. Bir tanede ufak bir çocuk var oda aynı şekilde yaralandı." diye konuştu.
Çalışanların ifadesine başvuran polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.