BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.398,16
HABER /  DÜNYA

Riveros ayrılacağını açıkladı

Spor Toto Süper Lig’i, son haftada Beşiktaş karşısında aldığı 3 puanla 5. sırada bitiren Kayserispor’da Riveros ayrılacağını açıklarken, Tek...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’i, son haftada Beşiktaş karşısında aldığı 3 puanla 5. sırada bitiren Kayserispor’da Riveros ayrılacağını açıklarken, Teknik Direktörü Robert Prosinecki, “Ligin yorgunluğunu hissettiğimiz bir maçtı” dedi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, “Özellikle sezonun son maçında Beşiktaş ile oynadık. Sonuna kadar mücadele eden bir takım vardı. Yorgunluğu hissettiğimiz bir maçtı. Oyuncularımız sonuna kadar savaştılar. İştahlılardı. Bu gün zorlaştırıcı bir faktör Beşiktaş’ın zor bir takım olmasıydı. Sezonun son maçını oynadık ve kapattık. Maçın analizini tatilden döndükten sonrasına bırakacağız. Bütün oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.
Prosinecki, teknik heyete de teşekkür ederek, özverili bir çalışma sonucu bu seviyeye geldiklerini aktardı.
Kayserispor’un defansında oynayan Zurab kendileri için önemli bir maç olduğunu vurgulayarak, "Ligin son maçı olmasına rağmen puan cetvelinde yerimizi belirlemek için çok önemliydi. Bu gün kendi işimizi kendimiz bitirdik ve 5. Olduk. Bunu yapabilmek yorucu sezonda büyük mücadele koymak çok önemli. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kontratımı bir sezon daha uzattım. Önümüzdeki sezon daha iyi mücadele etmek için bu sözleşmeyi uzattım” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı oyuncu Riveros ise, “Bizim için önemli bir maçtı. Üç puanla kapattık ve ligi 5. kapattık. Mutluyuz ve rahat bir şekilde ayrılıyoruz. Önümüzdeki sezon burada olmayacağım. Kulübe galibiyet kazandırarak ayrılmak mutlu verici. Kişisel ve ailesel sıkıntı vardı. Çocuklarımıza okul durumunu ayarlayamadık. Dayanabildiğimiz kadar dayanmaya çalıştık” açıklamasını yaptı.