BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli bir adayı daha açıkladı

MHP lideri Bahçeli Ankara Etimesgut belediye başkan adayını açıkladı

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hizmette süreklilik, başarıda devamlılık gerekir. Bunun için mahalli idareler seçimde Etimesgut belediye başkan adayımız Enver Demirel'dır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut'ta yapımı tamamlanan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışını yaptı. Binanın açılışından önce kurban kesimi yapıldı. Binanın açılışını yapan Bahçeli, görevlilerden bina hakkında bilgi aldı. Daha sonra programın devam edeceği alana geçen Bahçeli burada Ankara seymenleri ve Karadeniz halk oyunları gösterisini izledi. Bahçeli elini öpmek isteyen çocukları ise geri çevirmedi.

"ÖNÜMÜZDE 3 ÖNEMLİ SİYASI OLAY VAR"
Halk oyunları gösterilerinden sonra konuşma yapan Bahçeli, "Türkiye nazik bir süreçten geçtiğini belirtti. Bu süreçlerin aşılması için önlerinde 3 önemli siyası olay olduğunu hatırlatan Bahçeli, Bunlardan bir tanesi mahalli idareler seçimleri, diğeri Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi 3. ise eğer bir aksama olmadığı takdirde 25. dönem milletvekilliği genel seçimleridir. Bu 3 önemli olay Türkiye'nin geleceğini belirleyecek olan olarak karşımızda duruyor." dedi. Üç siyasi olayın başlangıcı olan mahalli idareler seçiminin çok önemli bir dönüm noktası teşkil ettiğini aktaran Bahçeli, "Etimesgut Belediyesi Türkiye'nin en iyi hizmet sunan belediyelerindendir. Hizmette süreklilik, başarıda devamlılık gerekir. Öyleyse mahalli idare seçimlerinde adayımız Enver Demirel'dir." ifadelerini kullandı.