BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekille polis arasında arbede!

Muhalefetin itirazına rağmen geçtiğimiz hafta kabul edilen, "cinsel istismar suçları evlilik halinde ceza infazının ertelenmesine" olanak tanıyan düzenlemeye tepkiler büyüyor. Antalya'daki gösteride CHP milletvekili ile polis arasında arbede çıktı.

Abone ol

Meclis'te kabul edilen cinsel istismar suçları evlilik halinde ceza infazının ertelenmesine olanak tanıyan düzenleme, Antalya'ya protesto edildi. CHP'lilerin protesto gösterisinde, Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara ile polis arasında arbede çıktı. Kara, rütbeli bir polisin kendisini yumruklamaya çalıştığını iddia etti.

CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara ve bir grup CHP'li Meclis'ten geçen ve cinsel istismar suçlarında evlilik halinde, ceza infazının ertelenmesine ilişkin düzenlemeyi dün Antalya'da protesto etti. Çoğunluğu kadınların oluşturduğu gösteride Milletvekili Kara ile polis arasında tartışma çıktı.

İLK DOKUNUŞ MİLLETVEKİLİNDEN

Görüntülerde CHP'li Kara ile rütbeli olduğu belirtilen bir polis memurunun konuştuğu görülüyor. Konuşmaya üçüncü kişi katıldığında ise polisin o kişiyle tartıştığı sırada, Milletvekili Kara'nın polis müdürünü omuzlarından ittiği görülüyor.

BİR BAŞKA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kara'nın bu hareketi sırasında, arkadan gelen bir polis memuru ise milletvekilinin üzerini yürüdü. Çıkan arbede, büyümeden önlenirken Kara yaptığı açıklamada, olaylar sırasında bir polis müdürünün kendisini yumruklamaya çalıştığını iddia etti.

İşte o görüntüler;