BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  GÜNCEL

CHP’li Vekil’in yalan tweetleri tepki çekti

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski bir fotoğrafını Manisa’n...

Abone ol

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski bir fotoğrafını Manisa’nın Soma ilçesi ziyaretinde çekilmiş gibi göstererek sosyal paylaşım sitesinde yayınlaması, tepkilere neden oldu.
CHP’li Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın maden faciasının ardından Manisa’nın Soma ilçesindeki ziyaretinin ardından bir sosyal paylaşım sitesinde “Dik dur eğilme Soma halkı seninle” başlıklı bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Başbakan Erdoğan bir markette otururken telefon konuşması yapıyordu. Ancak fotoğraf yaklaşık iki yıl önce İstanbul’da bir markette telefon görüşmesi yaparken bir Anadolu Ajansı muhabiri tarafından çekilmiş, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından yılın siyaset fotoğrafı ödülüne layık görülmüştü.
CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık’ın paylaşımının ardından sosyal medyadaki takipçileri fotoğrafa tepki gösterdiler. Çoğunluğu Erzincanlı hemşehrilerinden olan takipçileri, Işık’ın paylaşımını sert bir dille eleştirdiler.
(İHA)