BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.438,97
HABER /  DÜNYA

CHP'li vekilin İHH ve Tır çarkı olay oldu

Hatay'da içinde mühimmat oladuğu iddia edilen tırın yakalanması Twitter'ın da gündemindeydi. CHPli Mevlüt Dudu'nun tweetleri ise olay oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Hatay'da durdurulan tırlarla ilgili CHPli Mevlüt Dudu'nun attığı tweet tepkilere neden oldu. Dudu daha sonra tırların İHH'ya ait olmadığını yazınca Twitter'ın diline düştü.

Kırıkhan-Reyhanlı yolu üzerinde Hatay İl Jandarma Komutanlığı'na gelen ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, bir yardım TIR'ını durdurmuş, tırda silah ve mühimmat olduğu iddia edilmişti. Yardım tırının İHH'ya ait olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı, İHH bu iddiaları yalanladı.

ÖNCE İHH DEDİ SONRA DEĞİL DEDİ

Dün akşam saatlerinde Twitter'ın gündeminde de İHH vardı. CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu önce "Kırıkhan'da İHH'ya ait silah yüklü bir tır yakalandı. İçinde de bir MİT görevlisi var. İnsani yardım adı altında ne yaptıkları belli" diye tweet attı.

Mevlüt Dudu ilerleyen saatlerde ise "Net bilgidir: Kırıkhan'da durdurulan tırın İHH ya da başka bir yardım kuruluşuna ait olmadığı konusunda net bilgilere ulaşmış bulunuyoruz". dedi.

Mevlüt Dudu bu iki farklı ifadesinin ardından Twitter'ın diline düştü. Dudu'nun tweetleri tepki gösterenler tarafından hızla yayıldı.




mevlutdudu.jpg
ÖZÜR DİLEDİ

Mevlüt Dudu  tırın İHH'ya ait omadığı şeklindeki tweetinin ardında gelen tepkiler üzerine özür diledi.

mevlutdudu.20140102150759.jpg