BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.428,09
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekilin bu ilk vukuatı değil!

Meclis koridorunda gazeteciye hakaret eden CHP'li Ali Rıza Öztürk'ün bu ilk vukuatı değilmiş!

Abone ol

İnternet Medya Yasa Tasarısı'nda haklarını arayan İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık'a hakaret edip üzerine yürüyerek dövmekle tehdit eden CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk'ün dosyası ise bir hayli kabarık. Daha önce AK Partili milletvekillerine küfür eden daha sonra da özür dileyen Öztürk'ün Meclis'teki çoğu tartışmada da milletvekillerine hakaret edip kavga için dışarı çağırdığı bile olmuş!

İnternet Medya Yasa Tasırısı görüşmelerinde, haklarını isteyen gazetecilere "sizin görüşünüze ihtiyacımız" yok diyerek tersleyen CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk'ün Meclis'teki vukuaları
saymakla bitmiyor. Daha önce milletvekillerine sinkaflı küfürler yağdıran Öztürk'ün, bazı milletvekillerine ise kavga için dışarı çağırdığı ortaya çıktı.

KOMİSYONDAKİ REZİLLİĞİ BAK!

İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık'ın hazırlanan tasarı hakkında bilgi vermek istemesine karşı çıkan Öztürk, getirilen önerilere ise karşı çıktı. Öztürk bununla da yetinmedi gazetecilere hakaret etti, üzerine yürüdü. HABER İÇİN TIKLAYIN

VUKUATLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Sık sık öfkesini kontrol edememekle suçlanan, hatta bu konuda tedavi önerisi dahi getirilen CHP'li Ali Rıza Öztürk, yerel seçimler öncesi Meclis'te AK Partili milletvekillerine  “Grup Başkanvekilimizi susturan pe.......” dediği iddia edilmişti. Sosyal medyada da büyük tepkilere neden olan küfür dolu bu sözlerin ardından Öztürk, Meclis İç Tüzüğü gereği özür dilemiş ve  Bu "Söz bana yakışmamıştır, bu söz yüce Meclis’in çatısı altında sarf edilmemesi gereken bir sözdür, ancak bu söz belirli bir parti grubuna ya da belirli bir milletvekiline yönelik olarak ve hakaret etmek amacı ile söylenmemiştir." sözleriyle özür dilemişti.