BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.381,69
HABER /  GÜNCEL

CHP'li vekilden Flash Tv tepkisi!

İki eşini de öldürüp evlilik proğramına katılan adam herkesi şok etti.

Abone ol

Bu sabah FLASH Tv'de yayınlanan evlendirme programına konuk olan erkek katılımcı, önceki iki eşini de öldürdüğünü ve üçüncü defa evlenmek istediğini canlı yayında aktardı.

CHP Manisa Milletvekili Sakine ÖZ, "kadına şiddette pervasızlığın canlı kanıtı" olarak gördüğü bu yayını, Meclis gündemine taşıdı. Meclis'te yaptığı konuşmada, bu yayın için RTÜK'ü ve Aile Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ı yeniden göreve çağırdı.

Manisa Milletvekili Sakine Öz'ün Meclisteki konuşması şöyle:

YASIMIZ SÜRÜYOR

Son 1 ayda, Manisa, Muğla, Konya, İstanbul, Amasya, Adana, Bursa, Balıkesir, Yozgat ve Konya’da kadınlar katledilmiştir.

Koruma sorunları, yasal ve idari boşluklar devam etmekte; Sayın Ayşenur İslam’ın, yaraları daha fazla sızlatan gafları sürmektedir. Bu sabah bir TV kanalından ekranlara yansıyanlar, kadın cinayetlerinin nasıl da rahatlıkla anlatıldığını göstermiştir.

İki eşini de öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden bir erkek, ön araştırmaya tabi tutulmadan evlendirme programına çıkarılmış, üçüncü evliliğini yapmak istediğini hiç sıkılmadan anlatmıştır.

“Her zaman nasıl dövüyorsam yine öyle dövdüm ama öldü” diyen erkekler rahatça gezinirken, RTÜK ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kadına şiddet bu kadar açıkça ortalıkta dolaşırken, acaba hangi denetim ve önlemleri alacaktır, daha ne kadar "seyirci" kalacaktır?