BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Adım adım Barca’ya

Barcelona’da, bu sezon hayal kırıklığı yaşatan teknik direktör Gerardo Martino’nun koltuğu sallanmaya başladı. Celta Vigo Teknik Direktörü L...

Abone ol

Barcelona’da, bu sezon hayal kırıklığı yaşatan teknik direktör Gerardo Martino’nun koltuğu sallanmaya başladı. Celta Vigo Teknik Direktörü Luis Enrique’nin, gelecek sezon Katalanları çalıştıracağı söyleniyor.
Hem Şampiyonlar Ligi’nde, hem de La Liga’da bu sezon tam bir hayal kırıklığı yaşayan Barcelona’da, teknik direktör Gerardo Martino ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Katalanlarda gündemdeki isim ise eski futbolcusu Luis Enrique.
Bu sezon umduğunu bulamayan, hem ard arda gelen puan kayıpları, hem ligdeki konumu, hem de Şampiyonlar Ligi’ne erken veda Barcelona Yönetim, teknik direktör Gerardo Martino’ya olan güvenini tamamen yitirmiş durumda. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Katalan kulübünde, eski futbolcusu ve şu anda Celta Vigo’nun teknik patronluğunu yapan Luis Enrique bu göreve en büyük aday.
İspanyol basınına göre Barcelona Sportif Direktörü Zubizaretta, bugünlerde Luis Enrique ile görüşerek önümüzdeki sezon Katalan takımını ona emanet edecek. Her konuda anlaşıldığı bildirilen Luis Enrique transferinde, Barcelona taraftarının da memnun olduğu bildiriliyor. Ayrıca, yine İspanyol basını bu hafta oynanacak olan Celta Vigo - Real Madrid maçı öncesi, Zubizaretta ile Enrique’nin bu görüşmesinin etik olmadığı ve doğru bulunulmadığı da yazıldı.
(İHA)