BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  DÜNYA

CHP’li Tekin’den taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Güser Tekin ve CHP Hatay Milletvekilleri, protesto gösterilerinde hayatını kaybeden Abdullah...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Güser Tekin ve CHP Hatay Milletvekilleri, protesto gösterilerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in evine giderek taziye dileklerini iletti.
Hatay’a bazı temaslarda bulunmak üzere gelen Tekin parti teşkilatı ile birlikte yaya olarak Cömert Ailesinin evine gitti. Yol güzergahındaki esnafla da el sıkışan tekin mahalle sakinlerine taziyelerini iletti. Taziye ziyaretinde Cömert’in babası Edip Cömert ile taziye çadırında konuşan Tekin, Cömert’in annesi ile tek başına özel olarak görüştü. Baba Ali Edip Cömert tarafından taziye çadırının önünde karşılanan Tekin burada bulunan aile yakınlarına taziye dileklerini iletip okunan Kuran-ı Kerim’i dinledi. Tekin daha sonra Abdullah Cömert’in annesinin isteği ile tek başına eve geçerek burada anne ile bir süre görüştü. Tekin bu görüşmenin ardından taziye evinden ayrılarak parti binasına geçti.
(İHA)