BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Tekin Avşar'ın o sözlerine kızdı!

Kapalıçarşı esnafını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hülya Avşar'ın kıyamet alametlerine bakın ne söyledi...

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gazetecilerin Hülya Avşar'la ilgili sorusuna cevap vermedi. Avşar'ın 'CHP'nin iktidar olması kıyamet alametlerinden biridir' sözlerini Tekin'e soran gazeteciler cevap alamadı.

HÜLYA AVŞAR'DAN KIYAMET ALAMETLERİ

(DEVAMINI OKU)

Gazetecilerin "Hülya Avşar'ın Maya Takvimi'ne göre kıyamet alametleri ile ilgili bir sözü var. Avşar, kıyamet alametleri arasında CHP'nin iktidar olmasını göstermiş." şeklindeki sözünü hatırlatması üzerine Tekin, "Magazin işlerine girmek istemiyorum. Ciddi sorular sorarsanız, cevabını alırsınız." karşılığını verdi.

KİM ÖLÜYORSA BABASININ KESESİNDEN ÖLÜYOR

Türkiye'de şiddet ve intihar oranlarının dünya ortalamasına göre çok yüksek olduğunu belirten Tekin, "Bu ülkede, eğer insanlar bedenine kıyıyorsa, bilim insanlarının düşünmesi gerekiyor. Bunun gerekçeleri nedir? Bunların tespit edilmesi gerekiyor. İş kazalarında dünya birincisi halindeyiz. Özellikle inşaat sektöründe büyük bir sorumsuzluk yaşanıyor. Olayı inşaat firmalarına bağlamak doğru değil. Gelişmiş ülkelerde bu tip olaylar yaşandığı zaman kamu görevlileri de ceza alıyor. Ancak Türkiye'de kim ölüyorsa babasının kesesinden ölüyor. Devletin kurumları sorumlu değil." ifadelerini kullandı.

BU BELİRSİZLİK BENİ RAHATSIZ EDİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için davet gönderildiği ancak, Sarıgül'ün cevabını açıklamamasıyla, CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için isminin kulislerde geçtiğinin hatırlatılması üzerine ise Tekin, "Bu belirsizlik beni rahatsız etmiyor. Ben CHP'liyim. Temel amacımız CHP'nin iktidar olmasıdır. Bir makam mevki peşinde değiliz. Her alanda görev yapmış birisiyim. Bu konu hakkında çok konuştuk, yorulduk. Bu sorunun muhatabı biz değiliz." cevabını verdi.