BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

CHPli Sevigene kötü sürpriz

CHP'li milletvekilleri Muş'taydı. Milletvekilleri olmayan illere giden heyeti kötü bir sürpriz bekliyordu.

Abone ol

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen ve beraberindeki milletvekilleri Ali Rıza Gülçiçek, Ahmet Sırrı Özbek, Mevlüt Aslanoğlu, Osman Özcan, Mehmet Parlak Yiğit, Vahit Çekmez, Şerif Ertuğrul ve Tacidar Seyhan, CHP Muş İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Parti olarak milletvekilleri bulunmayan illeri ziyaret ettiklerini kaydeden Sevigen'e CHP Bulanık ilçe teşkilatına üye olduğunu belirten Osman Efendioğlu, ''İşçisine, esnafına, çiftçisine ve memuruna güven veremeyen bir parti, nasıl iktidara yürüyecek ben anlayamıyorum. Ben CHP'liyim dediğim zaman, köylü, işçi, memur, esnaf herkes yüzünü benden çeviriyor. Bunun nedeni öğrenmek istiyorum'' diye sitem etti.

Sevigen, Efendioğlu'na şu karşılığı verdi: ''Biz, güvende hiçbir zaman mahcup etmedik. Aramızda hırsızlar, yolsuzlar, banka hortumcuları olmaz. Bizim aramızda başkalarının çocuklarından önce, kendi çocuklarını düşünenler olmaz. Bizim aramızda kendi çocuklarını arkadaşlarının verdiği burslarla okutup, sonra gelip benim maaşım bana yetmiyor diyen olmaz.''