BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP'li Mansur Yavaş'tan seçim çıkışı: Girmek serbest, kazanmak yasak

CHP Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Seçime girmek serbest, kazanmak yasak. Böyle bir şey var mı?" açıklaması yaptı.

Abone ol

Seçimi en az yüzde 10 farkla kazanacakları görüşünü dile getiren Mansur Yavaş, AK Partili seçmenlere seslendi ve "Bu Ankaralı kardeşiniz o koltuğa oturacak, seçime girmek serbest, kazanmak yasak. Böyle bir şey var mı?" ifadesini kullandı.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Evren ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

"Bu memlekette anayasa var, hukuk var"

Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar'da miting düzenledi. Otobüs üzerinden, kalabalığa hitap eden Yavaş, "Şimdi de tutturmuşlar, ‘seçilse bile görev yapamaz'. Bu memlekette anayasa var, hukuk var" ifadelerini kullandı.

"Hayatımda karakola gitmiş ifade vermiş bir insan değilim"

Yavaş şöyle devam etti: Daha bugüne kadar hayatımda karakola gitmiş ifade vermiş bir insan değilim. ‘Vergi kaçakçısı' diyor, devlet elinizde daha bugüne kadar maliye benden bir tek bir şey sormuş değil. Allah'a şükür ne bir kuruş vergi kaçırmışlığımız var, ne bir şey var. ‘Seçimden sonra görev yapabilir mi?' Eğer hukuk varsa yapacağım. Hem de nasıl yapacağımı göreceksiniz. Ankara'yı, hepinizin mutlu olacağı bir şekilde idare edeceğiz

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçim anketi sonuçları 10 il bıçak sırtı
Foto Galeri Son seçim anketi sonuçları 10 il bıçak sırtı Galeriye Gözat