BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.472,82
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li İnce Kılıçdaroğlu'na kırgın mı?

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Ankara adaylığıyla ilgili ilk kez konuştu.

Abone ol
Muharrem İnce, partisi tarafından Ankara’dan aday gösterilmemesiyle ilgili konuştu. Yapılan ankette en çok oyu kendisinin aldığını; ancak kendisine sorulmadığını anlatan İnce, kırgın olmadığını söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisi tarafından Ankara’dan aday gösterilmemesiyle ilgili olarak “Küskün değilim” dedi.
İnce, CHP'nin Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman’ın tanıtım törenine katıldı. Çok sayıda partili tarafından karşılanan İnce, burada yaptığı konuşmada Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili küskün olmadığını vurguladı.
 
İnce, “Türkiye’nin böyle bir ortamında küsmek, darılmak yok. İstediğiniz olmayabilir. Benim de istediğim olmadı. Böyle bir şey var mı? Bana aylarca Genel Başkan Yardımcısı, bu işleri organize eden arkadaşımız, ‘Partiden arkadaşlarımız içinde anket yaptırdık, en yüksek oyu sen alıyorsun’ dedi. ‘Her yaptırdığımız ankette en yüksek oyu sen aldın’ dedi. Ama soran olmadı. Küsecek miyiz? Asla, yok öyle şey. Küsmek yok. Ben küsseydim Yalova’da adam kalmazdı” dedi.
 
İnce, konuşmasında ayrıca yolsuzluk ve rüşvet iddialarına adı karışan bakanların değiştirilmesi gerektiğini söyledi.