BIST 9.560
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.487,52
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Aytuğ Atıcı ile okurlarımızdan özür dileriz

Dün yapılan HDP 3. Olağan Kongresi'yle ilgili haberimizde CHP milletvekili Aytuğ Atıcı ve PM adayı Onur Akın'ın benzerliklerinden kaynaklanan hatalı bir habere imza attık. Bu haber ve hata için hem ismi geçen CHP'li isimlerden hem de okuyucularımızdan özür dileriz....

Abone ol

Dün İnternethaber.com sitesinde Ankara'da yapılan HDP'nin 3. Olağan Kongresi'yle ilgili hatalı bir haber yer almıştır. HDP EŞ Başkanı seçilen Sezai Temelli ile CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, HDP'li Saruhan Oruç ile de Kemal Kılıçdaroğlu'nun PM'ye aday gösterdiği Onur Akın arasındaki benzerlik hatanın kaynağını teşkil etti.

'HDP kongresinde CHP adeta gövde gösterisi yaptı' başlıklı haberimiz sebebiyle okuyucularımız ve CHP ile bu haberde  ismi geçen Aytuğ Atıcı ve Onur Akın'dan özür dileriz.

Yanlışın fark edilmesi üzerine hemen haber yayından kaldırılmıştır. Sezai Temelli ile Aytuğ Atıcı, Saruhan Oruç ile Onur Akın arasındaki benzerlik bugün başka haber portallarında da haber oldu.

Ancak bu bir mazeret değil ve yaptığımız hataya 'bahane' teşkil etmiyor.  İnternethaber olarak hem haberde ismi geçenlerden hem de okuyucularımızdan kasıt olmadan yapılan hata nedeniyle bir kez daha özür diliyoruz.