BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.402,38
HABER /  GÜNCEL

CHP'li adayla AK Parti'li vekil birbirine girdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile CHP'nin milletvekili seçilemeyen adayı Ali Özcan, önce tokalaştı, sonra da vatandaşların önünde tartıştı.

Abone ol

Elazığ'ın İçme Beldesi'nde dün maydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremin hasara yolaçtığı köylere giden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile CHP'nin milletvekili seçilemeyen adayı Ali Özcan, önce tokalaştı, sonra da vatandaşların önünde tartıştı.

CHP'nin Elazığ'dan seçilemeyen milletvekili adayı Ali Özcan, bugün sabah saatlerinde deprem bölgesinde hasar gören köyleri ziyaret etti. İçme Beldesi'ne bağlı Sarıkamış Köyü'ne giden CHP'li Özcan, depremzedelerle görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özcan, köylülerle yaptığı konuşmada, vekil olarak seçtikleri vekillerden hesap sormalarını istedi.

CHP'li Ali Özcan, Sarıkamış Köyü'nde köylülerle konuşurken AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da geldi. İki siyasetçi önce tokalaştı. Özcan, Demirbağ'a hükümetin derhal fay hattı üzerinde bulunan köy evlerinin onarılarak depreme dayanıklı hale getirilmesi gerektiğini belirterek, "AKP hükümetinin görevi derhal bu fay hattının üzerindeki bütün köy evlerinin yenilenmesini sağlamak zorundadır. Devletin ve hükümetlerin görevi vatandaşlarının barınma hizmetlerini güvence altına almaktır. Size imarlı, sağlıklı, yaşanabilir, depreme dayanıklı bir ev yapmak sözünü vermek mecburiyetindeler. Vermedikleri takdirde ben Ali Özcan olarak, vekil olup olmamam önemli değil, bunların her zaman yakasına yapışacağım ve sorgulayacağım arkadaşlar. Siz de bunu sorgulayacaksınız, size söz verecekler. Bunu yapmadığınız zaman sizlerin de böyle yakanıza yapışır hesap sorarım" dedi.

CHP'li Ali Özcan'ın bu sözlerine karşılık olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, "Geçmişte AK Parti'den önce hep böyle yapmışlar, Türkiye'yi imar etmişler. Sizi zaten bu millet iktidar etmez" ifadeleriyle karşılık verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağa yanıt olarak CHP'li Özcan, "Neyse, şimdi vatandaş senden bunu isteyecek. Sen de ya vereceksin, ya vermeyeceksin" diyerek, AK Partili Demirbağ'ın yanından ayrıldı.

CHP'li Özcan, ziyaret ettiği depremzedelerden, köylerini ziyaret edecek olan AK Partili vekillerden ev sözü almalarını istedi.