BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu: Rakibi önemsemiyoruz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday Ekrem İmamoğlu, "Biz anlayış gereği şu an itibariyle rakibimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Siyasi rakip kimmiş, kim atanacakmış bilmiyoruz. Bilmediğimiz gibi de önemsemiyoruz." dedi.

Abone ol

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasına hızlı girdi. AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen tecrübeli siyasetçi Binali Yıldırım'a meydan okudu.

Partisinin Şişhane’de bulunan İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  basın toplantısı düzenlendi.

“ÖZENİN VE SAYGININ ANA UNSUR OLDUĞU SÜRECİ PAYLAŞACAĞIZ”
Toplantıda konuşan  CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'u yönetirken, İstanbul'' düşünen yönetimin olduğu bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi... Her şeyden önce Türkiyemizi ve İstanbulumuzu en fazla rahatsız eden partizan tutumdan uzak ve siyaset üstü bir dille yerel yönetim anlayışını İstanbul'a taşıyan bir yönetim anlayışı hedefimizdir. Bunların hepsi İstanbul hayallerimiz. Süreç içinde bunları çok derinden paylaşacağız. İstanbulla ilgili topyekün hazırladığımız projelerimizi, anlayışımızı, felsefemizi en ince detayıyla bütün İstanbullularla, tüm hemşerilerimizle paylaşacağız. Özenin ve saygının ana unsur olduğu süreci paylaşacağız. İstanbul'un mazlumlarının kendilerini mutlu ve ferahlıkta hissettikleri bir İstanbul'u paylaşacağız" dedi.

3 AY BOYUNCA RAKİBİMİZLE İLGİLENMEYECEĞİZ
Ekrem İmamoğlu, konuşmasının sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtladı. İmamoğlu, bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Başkanı Binali Yıldırım için "Adaylıktan vazgeçerse hiç şaşırmayın" dediğini söylemesi üzerine "Biz anlayış gereği şu an itibariyle rakibimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Siyasi rakip kimmiş, kim atanacakmış bilmiyoruz. Bilmediğimiz gibi de önemsemiyoruz. Önemsediğimiz tek şey var İstanbullu hemşehrilerimiz, onların ihtiyaçları ve sorunları. Çözümlerimiz var onları paylaşacağız. Göreceksiniz 3 ay boyunca da rakibimizle ilgilenmeyeceğiz" dedi.