BIST 10.561
DOLAR 32,27
EURO 35,03
ALTIN 2.479,54
HABER /  GÜNCEL

CHP il başkanı dehşet saçtı

Kütahya akşam saatlerinde gelen haberle sarsıldı. CHP'de kelimenin tam anlamıyla büyük bir şok yaşanıyor.

Abone ol

CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar, önce eşini vurdu, ardından silahı başına dayayıp tetiği çekti. Uçar ile eşi evlerinin kapısında ölü bulundu. Haber CHP camiasında şok etkisi yarattı.

İhbar üzerine 75. Yıl Mahallesi Anıl Sokak'taki apartmana gelen polis, bahçede CHP İl Başkanı Sabahattin Uçar'ın (54), merdivenlerde de eşi Hediye Uçar'ın (54) cesedini buldu.

Görgü tanıklarının, Sabahattin Uçar'ın önce eşini öldürdüğünü daha sonra da aynı tabancayı başına dayayarak intihar ettiğini söylediği belirtildi.

OĞLU EVE BIRAKTI

Serbest muhasebecilik ve sigorta acenteliği işiyle uğraşan Sabahattin Uçar'ın oğlu Serhat Uçar, annesi Hediye Uçar'ı (54), otomobille 75. Yıl Mahallesi Anıl Sokak'taki evlerine bıraktı.

EVİN BAHÇESİNDE TARTIŞTILAR

Evlerinin bahçesinde bir süre eşiyle tartışan Sabahattin Uçar, daha sonra ruhsatlı tabancasıyla merdivenlerden inmekte olan eşine iki el ateş ederek ağır yaraladı. Sabahattin Uçar, daha sonra tabancayı başına dayayarak intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Sabahattin Uçar ve işe Hediye Uçar'ın öldüğünü belirledi.

ÇOCUKLARI KRİZ GEÇİRDİ

Olayı öğrenerek evin bulunduğu sokağa gelen Sabahattin Uçar'ın oğlu Serhat Uçar ve kız kardeşi, sinir krizi geçirdi. Daha sonra Uçar ailesinin yakınları olay yerine geldi.

Cumhuriyet Savcısı ve Kütahya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin gerekli incelemeyi tamamlamasının ardından Uçar çiftinin cenazeleri, Kütahya Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR
DİĞER SAYFADA...
 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]



 

[PAGE]