BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP gürül gürül iktidara geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel seçim öncesi iddialı konuştu

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, ''CHP'nin akın akın, gürül gürül 12 Haziran'da iktidara geleceğini'' iddia etti.

Yüksel, partiye katılanlar için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, toplumun bütün kesimlerinden ''akın akın'' CHP'ye kayıt olmak için başvuru yapıldığını belirtti. Yaptıkları her çalışmanın arkasından partiye kayıt olma isteklerinin arttığını vurgulayan Yüksel, ''Vatandaşlar yüzde yüz iktidar istiyoruz diyerek CHP'ye geliyorlar. Toplumun bütün kesimlerinden, bütün siyasi partilerden, en çok da AKP'den katılan arkadaşlar bizi mutlu ediyor. Orada gerçekleri görüp kendilerinin aldatıldığının farkına varıp kararlarını veren yaklaşık 10 AKP'li bugün partimize katıldılar. Akın akın CHP'ye... CHP de gürül gürül iktidara koşuyor. Bu değişimin, dönüşümün partisi olma isteğinizi kutluyoruz'' dedi.

İl Başkanı Tacettin Bayır da partiye 1200 kişinin katıldığını, ancak temsilen bugün 70 kişiye rozet takıldığını kaydetti. Bayır, ''Bugün aramıza katılmalar ayrı bir önem taşıyor. İktidar partisinin bugün mitingi var. Biz de miting gibi partiye katılım yapıyoruz. 3-4 aydır ciddi bir akın var. Her gün farklı kurumlardan, birimlerden insanlar cumhuriyet şemsiyesi altında toplanmak adına kendilerini partiye bağlamak, seçimlerde çalışmak, partiye güç vermek için katılıyorlar. Cumhuriyetçi kadrolarla gücümüze güç katıyoruz. Emin adımlarla iktidara doğru yürüyoruz. 12 Haziran akşamı sandıklardan anketlerde açıklandığı gibi sonuçlar değil, sürpriz bir sonuç çıkacak. Partimiz iktidar olacak'' diye konuştu.