BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  POLİTİKA

CHP Gaziantep İl Başkanı Melih Meriç'in kafasına silah dayandı iddiası

Gaziantep'te, geçen ay CHP İl Başkanlığı'na getirilen Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti. İddiaya göre M.K ve D.K isimli 2 kişi bir eve çağrılan CHP İl Başkanı Melih Meriç’in başına silah dayadı. Meriç, silah iddiasını yalanladı.

Abone ol

Gaziantep’teki İyi Parti-CHP ittifakında belediye meclis üyeleri belirlenirken paylaşım savaşı çıktı.  Geçen ay CHP İl Başkanlığı'na getirilen Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden dün istifa etti. 

LİSTELERİN BELİRLERMESİNDE YAŞANAN SIKINTI
İstifasını CHP Genel Merkezi'ne ileten Melih Meriç yaptığı yazılı açıklamada, "Belediye meclis üyeliği listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı sonrası, il yönetimi olarak istifa etme kararı aldık. İstifa dilekçelerimizi de genel merkeze gönderdik. Artık genel merkez, bu dilekçelerle ilgili kararını verecektir” ifadelerine yer verdi. 

SİLAHLAR ÇEKİLDİ İDDİASI
CHP'yi karıştıran istifayla ilgili sarsıcı iddialar ortaya atıldı. Yeni Şafak gazetesi, Meriç'in başına silah dayandığını iddia etti. Gazetede yer alan haberde "Önceki gün N.G. isimli bir şahsın evine çağırılan CHP İl Başkanı Melih Meriç’in başına M.K. ve D.K. isimli iki kişi tarafından silah dayandığı iddia edildi. Ölümle tehdit edilen Meriç’in meclis üyeliği listelerini değiştirmeye zorlandığı öğrenildi. Yeni Şafak'a konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen CHP'li yöneticiler, tüm iddiaları doğruladı." ifadelerine yer verildi.