BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP adayını bu soru çok kızdırdı

CHP İstanbul adayı Diyarbakır eski Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu neden Diyarbakır'dan aday olmadığı sorusuna tepki gösterdi.

Abone ol

CHP'nin İstanbul adayı Diyarbakır eski Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu, katıldığı televizyon programında neden Diyarbakır'dan aday olmadığı sorusuyla karşılaşınca ilginç bir tepki gösterdi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Cüney Özdemir ile beşNbirK' programı, dün akşam ilginç bir tartışmaya sahne oldu. CHP'nin İstanbul milletvekili adayı olan Sezgin Tanrıkulu'nun konuk olduğu programda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitingindeki konuşması masaya yatırıldı. Tartışmanın hararetli bir şekilde devam ettiği esnada araya giren Cüney Özdemir, Tanrıkulu'ya "Neden Diyarbakır'dan değil de İstanbul'dan aday oldunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Bu soru üzerine bir hayli sinirlendiği gözlenen Tanrıkulu, 'Ben Türkiye adayıyım. Bu soruyu neden Binali Yıldırım'a sormuyorsunuz neden Erzincan'dan değil de İzmir'den aday oldu diye? Neden sadece bana soruyorsunuz?' dedi.