BIST 10.529
DOLAR 32,61
EURO 34,98
ALTIN 2.421,57
HABER /  SPOR

Chelseaye niyet İntere kısmet

2008/09 Sezonu'nda Serie A'da mutlu sona ulaşan Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'da ilginç Eto açıklaması.

Abone ol

2008/09 Sezonu'nda Serie A'da mutlu sona ulaşan Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho; Zlatan Ibrahimoviç karşılığında Barcelona'dan alınan ve bugün törenle taraftarın huzuruna çıkan Samuel Eto'o'yu Chelsea'de çalıştığı dönemde de kadrosunda görmek istediğini dile getirdi.

Massimo Moratti Spor Merkezi'nde düzenlenen törenle taraftarın huzuruna çıkan Samuel Eto'o'nun transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Portekizli teknik direktör Jose Mourinho; yıldız oyuncuyu Chelsea'de çalıştığı dönemde de kadrosunda görmek istediğini dile getirdi.

Eto'o'nun da kendisi gibi kaybetmeye tahammülü olmayan bir isim olduğunun altını çizen başarılı teknik adam "Kendisini Chelsea'ye almak istemiştim ama olmamıştı. Bugüne kısmetmiş" dedi.

Golcü oyuncu; 43.5 milyon Avro ve 1 yıllığına kiralanan Aliaksandr Hleb'e ek olarak Zlatan Ibrahimoviç karşılığında Barcelona'dan Inter'e transfer oldu.