BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  SPOR

Chelsea Galatasaray maç sonucu ve golleri

Galatasaray Chelsea karşısında bir kez daha çeyrek final bileti aradı. Galatasaray Chelsea maç sonucu ve golleri;

Abone ol

Galatasaray, Chelsea'ye 2-0 yenilerek Avrupa defterini kapattı. Stamford Bridge'de Chelsea'nin gollerini 4. dakikada Samuel Eto'o ve 42. dakikada Gary Cahill kaydetti, Galatasaray gol sevinci yaşayamadı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında deplasmanda İngiltere temsilcisi Chelsea ile karşılaştı. Sarı Kırmızılılar, Stamford Bridge'de Chelsea'ye 2-0'lık skorla boyun eğerken, ortaya koyulan futbol izleyenleri hüsrana uğrattı. Bu skorla Galatasaray Avrupa'ya veda etti. 

CHELSEA 2-0 GALATASARAY

Stat: Stamford Bridge
Hakem: Felix Brych

Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian (Dk.90 Kalas), Oscar (Dk.81 Schürrle), Hazard, Eto'o (Dk.85 Torres)
Teknik Direktör: Jose Mourinho

Galatasaray: Muslera, Eboue (Dk.77 Hajrovic), Semih, Chedjou, Telles, Yekta (Dk.66 Hakan), Melo, Selçuk, Sneijder, Burak (Dk.54 Umut), Drogba
Teknik Direktör: Roberto Mancini

Sarı Karlar: Melo, Drogba, Selçuk (Galatasaray), Oscar, Ivanovic (Galatasaray)

Goller: Dk.4 Eto'o, Dk.42 Cahill (Chelsea)



gstepe2.20140319000455.jpg

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde Chelsea'ye konuk olan Galatasaray erken yediği golün şaşkınlığını maç boyunca üzerinden atamayınca sahadan 2-0 yenik ayrıldı ve Avrupa defterini kapattı.. 
 
CHELSEA-GALATASARAY MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray 1-1 biten ilk maçın ardından deplasmanda Chelsea ile karşılaştı.

CHELSEA MAÇA GOLLE BAŞLADI

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 3. dakikada golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Eto'o düzgün bir vuruşla Muslera'yı mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından kendi yarı sahasına çekilen Maviler, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Orta saha üstünlüğünü bir türlü ele geçiremeyen sarı-kırmızılılar ilk yarıda arzuladığı oyunu ortaya koyamadı.

CAHİLL FARKI 2'YE ÇIKARDI

Hazard ve Eto'o ile ani çıkışlarla tehlikeli olmaya çalışan ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkaran golü 41. dakikada buldu. Kullanılan köşe vuruşunda altı pas içinde topla buluşan Cahill yaptığı vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk 45 dakika 2-0 Chelsea üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısı oldukça düşük bir tempoda geçti. Temsilcimizin ikinci yarıya daha istekli başlaması beklenirken oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Chelsea buna izin vermedi.

Genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci 45 dakikada Maviler, Hazard ve Eto'o ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-0 sona erdi. Bu skorun ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray kupaya veda etmiş oldu.