BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,28
HABER /  GÜNCEL

Cezaevinde yangın!

Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 5 siyasi tutuklunun kaldığı belirtilen koğuşta yangın çıktı

Abone ol

Hakkari Kapalı Cezaevi’nde mahkumların avluda topladıkları yatakları tutuşturması ile çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, olayı duyup cezaevi önünde toplanan yakınlarını ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Durmuş sakinleştirmeye çalıştı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Öğle saatlerinde Berçelan Mahallesi'nde bulunan cezaevi çatısından dumanların yükseldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ile polis ekipleri sevk edildi. Jandarma ve Hakkari Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu, mahkumlar tarafından cezaevi avlusunda ateşe verildiği belirtilen yataklardan yükselen alevler söndürüldü. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, haberi duyan mahkum yakınları cezaevi önüne akın etti.

Bu sırada bir gerginlik yaşanırken, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Durmuş, aralarına girerek vatandaşları sakinleştirme çalıştı. Olayda ölen ve yaralanan olmadığını, tutuşan yatakların söndürüldüğünü söyleyen Durmuş, ambulansın da her ihtimale karşı cezaevi içinde alındığını anlatarak vatandaşları teskin etti.