BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  DÜNYA

Kadınlar en çok bu ülkede aldatıyor!

Toplam 36 ülkeden 29 bin kadın üzerinde yapılan anketin sonuçlarına göre, sevgili ya da kocalarını en çok aldatan kadınlar...

Abone ol

Bir prezervatif markasının 36 ülkedeki 29 bin kadın üzerinde yaptığı anketin sonuçları açıklandı. Ve dünyada en çok Ganalı kadınların (yüzde 62) erkek arkadaşlarını yada kocalarını aldattıkları ortaya çıktı. Ankette ikinci sırayı yüzde 59 aldatma oranıyla Taylandlı kadınlar alırken, üçüncü sırada ise yüzde 39 oranla Malezya kadınları geliyor.

Anket sonuçlarına göre Asya erkekleri cinsel ilişkiye girerken hiç seçici değiller ve mümkün olan herkesle ilişkiye giriyorlar. Singapur ve Hong Kong erkekleri hayatları boyunca ortalama 16 kişiyle birlikte olurken, Malezya’da erkekler ortalama 3 kişiyle cinsel ilişki yaşıyor.

Tayland'ın en ünlü forumunda çok eleştirilen anket sonuçlarının doğru olmadığını savunan Taylandlılar aldatmada yüzde 59 ile 2. sırada yer alan Tayland'daki oranın aslında yüzde 59'dan çok daha fazla olduğunu ve anket yapılan Taylandlı kadınlarının Tayland'daki kötü kadın imajını değiştirmek için yalan beyan verdiklerini iddia ettiler.