BIST 10.741
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.528,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ceylanpınar PTT'den engelli gişesi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, modernizasyonu tamamlanan PTT Müdürlüğü'nde, bedensel engelliler için özel gişe oluşturuldu.

Abone ol

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için modernize edilen Ceylanpınar PTT Müdürlüğü'nde, hizmete giren müşteri gişelerinin bir tanesinin yeniden dizayn edilerek bedensel engellilerin hizmetine sunulması, ilçede yaşayan bedensel engellilerin arasında sevinçle karşılandı.

Yaklaşık 10 yıldır, bedensel engelli olarak yaşantısını sürdüren Zeynel Özer, "İlçemizde, bedensel engelliler için gerekli düzenlemelerin yapılmaması yaşantımızı oldukça güçleştirmektedir.

İlçe belediyesinin mevcut yolları ve kaldırımları bedensel engellilerin rahatlıkla kullanabileceği hale getirilmelidir. Sıkıntılarımız, maalesef yollar ve kaldırımlar ile bitmiyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında bedensel engelliler için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmektedir.

Şunu unutmamak gerekir, her insan bedensel engelli olabilir ve engelli olmanın zorluğunu yaşayabilirler.

Ceylanpınar PTT Müdürlüğü'nün, bedensel engellilere sağlamış olduğu kolaylıkların diğer kamu kuruluşlarına örnek olmasını temenni eder, hizmetlerinden ötürü
teşekkür ederim" dedi.