BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ceset 23 yıldır bidonda

Ölen eşini parçalara ayırdı. 23 yıl bidon içinde sakladı..

Abone ol

Avustralya'da bir adam, ölen eşinin parçalara ayrılmış vücudunu bir bidon içerisinde 23 yıl sakladı. Olayın ortaya çıkması ile birlikte, Melbourne Mahkemesi adamı eşinin öldürülmesinden sorumlu tuttu.

Edinilen bilgiye göre Frederick Boyle (58) isimli şahıs, 1983 yılında eşi Edwina Boyle'nin Ray isimli bir kamyon şoförü ile kaçtığını iddia etti. Ancak Boyle'nin sırrı, geçtiğimiz yıl övey oğlunun bahçede temizlik yaptığı sırada bir bidonu açması ile ortaya çıktı. Bidonda ölen kadının çamaşırları ve parçalara ayrılmış vücudundan arta kalanlar bulundu.

Bunun üzerine mahkemeye verdiği ifadeyi değiştiren Boyle, eve döndüğünde eşinin kafasından bir kurşun ile vurulmuş ve boğazında iple boğulmuş halde bulduğunu, Ray ile ilgili hikayeyi ise polisin, eşinin ölümünden kendisini sorumlu tutacağı korkusuyla uydurduğunu dile getirdi.

Bu arada eşinin cesedini saklamasının gerekçesi olarak, onu çok sevdiğini ve bu nedenle cesedi çöpe atmak istemediğini söyledi. Boyle, "Eşim korkunç bir şekilde hayatını kaybetti ve ben ondan arta kalanların bir çöp gibi atılmasını istemedim" dedi.

Öte yandan mahkeme, Edwina'nın Ray isimli bir kamyoncuyla kaçtığı yönündeki iddiadan 1 gün sonra Boyle'nin kız arkadaşıyla birlikte aynı evde yaşamaya başladığını tespit etti. Savcı, "Boyle patolojik olarak bir yalancı ve yalanını sonuna dek sürdürdü" dedi.