BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.409,05
HABER /  MEDYA

Ceren Taşçı NO 309'daki Filiz kaç kilo gerçekte kimdir?

NO 309 dizisinde Filiz rolünü oynayan Ceren Taşçı gerçekte kaç kilo, yüzünde o büyük ben var mı? Ceren Taşçı kimdir, instagramında neler var ve gerçek haliyle ilgili merak edilenler.

Abone ol

TÜRKİYE onu NO 309 dizisinin görgüsüz zengini Filiz karakteri ile tanıdı. Peki gerçekte kimdir Ceren Taşçı, o kadar şişman mı kaç kilo ve instagram hesabında orjinal hali nasıl?

CEREN TAŞÇI'NIN ORJİNAL HALİ
Ceren Taşçı orjinalinde böyle görünüyor. Yüzünde büyük bir ben olmadığı gibi tarz olarak da çok farklı. Neşeli bir profil sergileyen Ceren Taşçı aslen İzmirli...

ANNESİ VE CEREN TAŞÇI
İstanbul'da yaşayan Ceren Taşçı ailesine hayli düşkün. Annesiyle olan bu fotoğrafını da "Anne yanında olunca dünya rengarenk" sözleriyle paylaşmış.

CEREN TAŞÇI KOMEDİ TÜRKİYE
Ceren Taşçı'yı NO 309 dizisinden önce Komedi Türkiye'den hatırlıyoruz. TV8 kanalında yayınlanan programda Haluk Bilginer, Gani Müjde ve Gülse Birsel jüri üyeliği yapmıştı.

PROGRAM REYTİNG KURBANI OLDU
Yetenekli komedi oyuncularını ortaya çıkarmak için hazırlanan Komedi Türkiye bir sezonluk yayın hayatında reytinglere yenik düştü. Program kısa sürede ekrandan kalkarken sektöre Ceren Taşçı gibi yeni bir oyuncu kazandırdı.

CEREN TAŞÇI KAÇ KİLO?
Ceren Taşçı NO 309 dizisinde yemeye düşkün bir obezi canlandırdığı için gerçek hayatında da çok şişman sanılıyor. Gerçekte sanıldığı kadar şişman değil. 1.60 boyunda olan Ceren Taşçı 65 kilo ağırlığında.

ceren taşçı kaç kilo no 309 filizTAKMA GÖBEĞİ VAR
Ceren Taşçı NO 309 dizisi için 'şişman görünecek' özel bir kostüme sahip. Taşçı verdiği röportajda nasıl öyle kilolu göründüğünü şöyle anlatıyor ;
-Elyaftan bir takma popom var sonra göbeğim. Abartılı makyajım yapılıyor, Filiz’e özel saçlarım ve en son benimi yapıyorlar. Filiz'i fiziksel olarak var ederken kostümden, makyaja, saça bütün ekiple birlikte özenle ve keyifle çalışıyoruz.

CEREN TAŞÇI KAÇ YAŞINDA SEVGİLİSİ VAR MI?
Ceren Taşçı 27 yaşında. İkizler burcu olan Ceren Taşçı'nın doğum tarihi 15.05.1989. Ceren Taşçı'nın kalbi henüz boş. Sevgilisi olmayan Ceren Taşçı, oyunculuk kariyerine odaklanmış durumda.