BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.388,40
HABER /  DÜNYA

CEP TELEFONU HIRSIZLARI KAMERADA

Beyoğlu’nda beton mikserinin içerisinden cep telefonu çalan hırsızlar Güven Timleri tarafından yakalandı. Yaşanan anlar ise bir iş yerinin g...

Abone ol

Beyoğlu’nda beton mikserinin içerisinden cep telefonu çalan hırsızlar Güven Timleri tarafından yakalandı. Yaşanan anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu İstiklal Caddesi Emek Sineması önünde meydana gelen hırsızlık olayı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; 2 şüpheli cadde üzerinde çalışan beton mikserinin yanında durduğu görülüyor. Şoförün mikserin arka kısmında olmasından yararlanan S.K. (17) kapıyı açarak aracın içerisine giriyor. İ.Ç. (17) ise bu sırada etrafı gözetliyor. Aracın içerisinden 400 TL değerindeki telefonu aldığı iddia edilen S.K., beton mikserinden inip park halindeki bir çekicinin kapılarını kontrol ediyor. Hırsızlık zanlısı 2 kişi olay yerinden uzaklaştığı sırada ise Bölge Güven Timi ekipleri tarafından suçüstü yakalanıyor. Güven timleri tarafından yakalanan S.K.’nın yapılan üst aramasında şoföre ait cep telefonun ele geçirildiği öğrenildi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirtilen S.K. ile İ.Ç.’nin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
(İHA)