BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cenk Eren izleyiciyi fırçaladı

Cenk Eren programını eleştiren bir izleyiciyi tersledi. İşte o sözler;

Abone ol

Fox TV’de Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını sunan Cenk Eren, zaman zaman canlı yayın sırasında gelen e-mailleri izleyicilerle paylaşıyor.

Bugünki programda bir çiftçi ailesi konuk edilmişti. Şenay Düdek’i gözyaşlarına boğan olayı ekran başındaki izleyenlere de duyurarak hayırsever insanların bu aileye yardım etmeleri için bilgiler verilmekteydi.

Bu sırada Cenk Eren, izleyecilerden birinin gönderdiği mesaja çok sinirlendi. Cenk Eren önce, "Bir ailenin çıkıpta milyonların önünde herşeyini paylaşması çok zordur" diyerek "Müsaade eder misiniz bir çift lafım var?"dedi ve son derece gergin bir şekilde gelen maili okudu.

"Sabah programlarında aile dramlarını izlemek benim hiç hoşuma gitmiyor. İçim kararıyor. Herkesin kendi derdi kendine yetiyor"

İşte bu cümleler Eren’i çok sinirlendirdi. Mesajı gönderen kişinin adını da veren Cenk Eren, "Başka kanallar var göbek atıyorlar. Orayı seyredin. Başka kanala...İnsanların vicdanı köreldiyse böyle düşünüyorlarsa ben de özür dileyerek sizin adınızı vereceğim. Vicdansızlar" dedi.

Şenay Düdek de Cenk Eren’i destekledi.

Hatırlanacağı gibi önceki gün yine bir maile sinirlenen Cenk Eren, "Kör cahil, densiz" diyerek izleyicisine ağır sözler sarf etmişti.

(Televizyongazetesi)