BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  MAGAZİN

Cemil İpekçi'den şaşırtan açıklamalar

Mesut Yar'ın sunumuyla CNNTürk ekranlarında yayınlanan 'Burada Laf Çok' programına konuk olan Cemil İpekçi, mayolu fotoğrafını çeken gazetecileri eleştirdi.

Abone ol

Medyaya kendisi hakkında yaptıkları haberlerden ötürü adeta ateş püsküren Cemil İpekçi, sürekli mayolu fotoğrafını yayınlayan gazetecileri eleştirdi. Ünlü modacı, programın ilerleyen dakikalarında kendisini taciz eden erkeklere ne yaptığını da canlı yayında izleyenlerle paylaştı.

İşte ünlü modacının 'Burada Laf Çok' programında yaptığı o ilginç açıklamalar;

'BENİ MAYOYLA YAKALAMAYA BAYILIYORLAR'

Cemil İpekçi: Memleketin en sıkıldığım tarafı, mesela bayılıyorlar beni mayoyla yakalamaya.Kardeşim yani memem yok.

Mesut Yar: İyi bir vücudunuz olabilir yani...

Cemil İpekçi: Tamam da yani, vücudum da yer çekimi kanunlarına da uymaya başlamış.Sen beni mayoyla, bikiniyle çeksen ne olur, çekmesen ne olur? Takke düşmüş, kel de görünmüş. Her şeyim ortada.İlla mayoyla... Ama mesela mayo ile çekiyor, basıyor; Kore Başbakanı'nın davetini, Çin televizyonundaki özel röportajımı yazmıyor.

Mesut Yar: Ama bu haberlerin alıcısı olmayabilir. Mayolu görüntünüzün alıcısı vardır belki de bilemiyorum.

Adem'in Havva'sını zümrütle yaptırtıp önüme koyup poz vereceğim

Cemil İpekçi: Çok garip birşey, onun için televizyonlara çıkmıyorum yani...Yabancı televizyonlar geliyor, röportaj yapıp gidiyor. Ama bizim basın... Ben de şimdi matrak şeyler hazırlıyorum. Seneye 3 kilo daha vereceğim. Adem'in Havva'sını zümrütle yaptırtıp önüme o yaprağını koyacağım. Arkada da koskoca bir dudak olan bir bikiniyle özel pozlar vereceğim.Çünkü bunu seviyorlar. Yani Cemil'in memesi var mı? Cemil'in memesi olaydı Cemil zaten dekolte giyerdi...
 

'VÜCUDUMDAKİ KILLARI SAYACAĞIM'

Cemil İpekçi: Cemil'in nesini merak ediyorsunuz? Zaten ben size herşeyi anlattım. Daha anlatacak neyim kaldıki? Ha kıllarımı merak ediyorsanız, kaç tane kıl var diye, onu da bir gün sayacağım, adetini fotoğraflayacağım. Vereceğim ki bilsinler. Ben hayatımda tek birşey söylüyorum; bu ülkede yaşamaktan çok mutluyum. Belki de bu ülkeyi seçme nedenim, kavga etmekten de çok mutluyum.Çünkü dışarıda olsaydım bu kadar kavga edemeyecektim. Burada devamlı bir kavga da var.Devamlı bir savaş var.

Mesut Yar: Ayaktasınız, aktifsiniz.
  

'ÖPÜCÜK ATIYORUM RAHATLIYORLAR'

Cemil İpekçi: Hala bu yaşımda savaştan bıkmamışım. Mesela inadımdan, çantamda bir tane çok açık renk ruj taşıyorum. Bir de rimel. Çünkü bir yere gidiyorum, bakıyorum, karılar sürtüşüyor. 'Geldi geldi...' diye. Ya da oradaki adamlardan bir tanesi öpücük atıp gülüyor.Ben de hemen ruju çıkarıyorum.Rujumu sürüyorum.Rimeli de kirpiklerime sürüyorum.Dönüyorum bir öpücük veriyorum onlara, rahatlıyorlar.

Mesut Yar: Çok enteresan. Yani o zaman hakkını veriyorsunuz.