BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.503,92
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz'ı kızdıran 'kayınpeder' haberi

Cem Yılmaz ve oyuncu eşi Ahu Yağtu'nun Kemal adını verdikleri bebekleri Acıbadem Maslak Hastanesi'nde dün dünyaya geldi ama

Abone ol

Cem Yılmaz'ın baba olması aile içinde yaşanan bir gerilimi de su yüzüne çıkarttı. Yılmaz'ın eşi Ahu Yağtu'nun babasıyla 4 aydır küs olduğu ortaya çıktı. Yağtu doğum sırasında babasını yanında istemedi.

Kemal adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan çift büyük bir mutluluk yaşarken, İzmir'de yaşayan kayınpeder kırgın ve üzgündü. Dede olduğunu dahi bir arkadaşının telefonu ile öğrenen Neşet Yağtu, konuştu.

DEDE OLDUĞUNU DAHİ SÖYLEDİLER

İlk kez dede olmanın keyfini doya doya çıkaramayan Yağtu şunları söyledi:

“TORUNUMUN DOĞUMUNU ARKADAŞIMDAN ÖĞRENDİM”

"Torunumun doğumunu çok merak ediyordum. Ama kimse bana tek kelime etmedi. Onun dünyaya geldiğini sabah arkadaşlarımın telefonu ile öğrendim. Saat sekizde Show Tv de izlemişler beni arayıp tebrik ediyorlar düşünebiliyor musun. Sağlıklı mı, değil mi ondan bile haberim yok.

Böyle bir zulüm Kongo'da bile görülmemiştir. Ahu gene benim evladımdır. Etle tırnak birbirinden ayrılmaz. Kimse bu gerçeği değiştiremez. Asla yanlış anlaşılmasın. Ama olayları zamana bıraktım. Şu anda çağırsalar bile gidip torunumu kucağıma almam."

CEM YILMAZ DALGA GEÇTİ

Babalık heyecanını ilk kez tadan Cem Yılmaz'ın ise keyfine diyecek yok. Ünlü komedyen, hastane koridorlarında kendisine 'Bebeğini ismini ne koydunuz' diyen vatandaşlara
-'Nihat Doğan koyduk'
esprisiyle yanıt verdi.

Doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Cihat Ünlü, bir açıklama yaparak, 'Hem anne hem de bebeğin sağlığı gayet iyi. Anne-babayı tebrik ediyor, bebeklerini sağlık ve mutlulukla büyütmelerini diliyorum'diye konuştu.

KRAL DAİRESİNDE KALIYOR

Türkiye'nin en çok kazanan ünlülerinden olan Cem Yılmaz, eşi Ahu Yağtu için hastanenin kral dairesini tuttu. Gecelik ücreti 2 bin 650 Türk Lirası olan kral dairesi, 12 kişilik toplantı salonunun da bulunduğu üç geniş odadan oluşuyor.

HABERLERE ÇOK KIZDI :
K.ÇINIZDAN UYDURMAYIN
!

Eşi Ahu Yağtu'nun doğum yapmasıyla babalık sevinci yaşayan Cem Yılmaz magazin basınında yer alan haberlere deyim yerindeyse ateş püskürdü.

Twitter hesabını uzun bir aradan sonra ilk kez kullanan Yılmaz,
-"Haber yoksa yoktur, artık k*çınızdan uydurmayın."
yazdı.


İşte Cem Yılmaz'ın attığı twitler:

1343995418-untitled-1.jpg