BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,89
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz'dan eski sevgiliye büyük jest! Ayşe duymasın

Ayşe Hatun Önal ile aşk yaşayan Cem yılmaz eski sevgilisi Maral Büyüksaraç'a doğum gününde 200 adet kırmızı gül gönderdi.

Abone ol

İşadamı Mete Büyüksaraç’ın kızı Maral Büyüksaraç, 18 yaşına girerken komedyen Cem Yılmaz’dan üzerinde "Daima gülümse" notu iliştirilen 200 çiçek gönderdi.

Son dönemde uyuşturucu haberleriyle ön plana çıkan, son olarak kullanmak amacıyla uyuşturucu satın almak suçundan hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istendiği davaya bu suçlamayı reddeden Maral Büyüksaraç, dün 18 yaşına girdi. Babasının destek verdiği Maral Büyüksaraç, Cihangir’de bir arkadaşının evinde doğum günü kutlaması yaptı. Ablası Bergüzar Büyüksaraç’la çektirdiği fotoğrafları paylaşan Maral Büyüksaraç’ı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner de yalnız bırakmadı.

haber.20141229133511.jpg

Maral Büyüksaraç'a eski sevgilisi Cem Yılmaz sürpriz yaptı. Daha önce kendisi ile yapılan röportajda "Cem’den ayrıldığımız dönem benim golden köpeğim ölmüştü. Gecelerce uyuyamıyordum, gece bana gelip ilgilenirdi, salonda koltukta uyurdu. Sabah ise hiç birşey olmamış gibi giderdi" diyen Maral Büyüksaraç’a doğum gününde 200 gül yollayan Cem Yılmaz’ın üstüne "Daima gülümse" yazılı not iliştirdiği belirtildi.

Twitter’deki hesabında "Yeni yaşımın kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Ailem başta olmak üzere tüm arkadaşlarm tanıdıklarım tanımadıklarım hepinizi çok seviyorum" diye yazan Maral Büyüksaraç’ın doğum günü kutlamasına Ayşe Boyner, Esme Madra, Barış Kılıç, Rıza Kocaoğlu da katıldı.

ekran-resmi-2015-12-29-13.37.26.png

Son Umut filiminin galasında yılın aşkı olarak gündeme bomba gibi düşen Cem Yılmaz şu günlerde Ayşe Hatun Önal ile birlikte. Güzel mankenin bu çiçek gönderme olayına nasıl bir tepki verdiği ise hala merak konusu...