BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  DÜNYA

Çelik’ten Başbakan-Arınç açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sitemini değerle...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sitemini değerlendirdi.
NTV’de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Arınç’ın siteminin sevgiden kaynaklandığını ifade etti. İnsanın sevdiklerine sitem edeceğini anlatan Çelik, “Sayın Arınç, böyle bir ihtiyaç hissetmiş ve kendi liderine, kendi genel başkanına, başbakanına sitemde bulunmuşsa şüphesiz bu sevgiden kaynaklanan bir sitemdir. Sayın Arınç’ın bu güne kadar Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na falan sitem ettiğini duymadım, başkasına da sitem ettiğini duymadım. Ben de bir konuda eğer genel başbakanımla bir mesele söz konusu olursa kendisiyle görüşerek sitem edebilirim, kendisini sevdiğim için sitemde bulunurum. Medya aracılığıyla olduğu, ikili görüşme olmadığı, kamuoyuna mal olduğu için böyle bir sitem etme ihtiyacı duymuştur. Ama dediğim gibi bu dostlar arasında olan bir şeydir, sitem sevgiden doğar diyeyim. Sayın Bülent Arınç’ın Sayın Başbakan’a sevgisinden kaynaklanan bir sitemdir bu.” dedi.